Jag är en Dålig Förebild?

 
Alltså jag blir lite trött på dehär med att folk nu har små klagat och säger "du är bara en helt vanlig Österbotten tjej som gjort tuttarna, det är det ointressantaste på år och dar, du e ganska hjärndöd och du är en absolut ingen förebild. Varför sånt stort ståhej?!?!?"
 
 
Okej jasså. SÅÅÅÅ, först och främst, det var inte JAG som kontaktade radion och sa hejhallå jag har gjort tuttarna skriv om mej, skriv om mej! Det var DE som ville ta upp dethär. För att det ÄR en "intressant" grej och fenomen. Rätt så ovanligt här i dehär trångsynta samhällena, kan ni väl erkänna. Gissar alla är inprentade med att vara halvnöjd med dej själv och vad du har, huh? Men hej tråkisar, nästa gång kanske dom diskuterar marsvin, hamstrar, skattepengar, flygande grisar eller vad fan vet jag, som kanske ni tycker är mera intressant.

Och jaaaaa, jag är en helt vanlig Österbotten tjej?
Är det någon annan som sagt nått annat? Nej tänkte väl det.
Det är väl det som e grejen?

bara för att jag gjort tuttar blir jag en "dålig" förebild med dåligt självförtroende och blahablaha. Så, att jag jobbade och slet som ett djur samtidigt jag hade skola, jobbade på 4 jobb, bokade in mej och reste ENSAM till Magaluf på Barskolan för JAG ville, reste iväg till Australien och stannade borta i 1½ år, jobbade på bondgård och en cirkus, hoppade bungyjump och skydiving, såg x-antal länder, träffade hundratals nya underbara människor, prövade, vågade OCH levde livet. Allt det betyder ingenting nej? Inget att ta insperation från där eftersom silikonbröst drar ner mej. EEEEH?
 
 
Jag är 110% säker på att ni samma satkärringar som tycker jag är en dålig förebild för att jag gjort silikonbröst skulle säga jag är underbart bra förebild om de skulle intervjuat mej för mitt resande, för mina äventyr, för min vilje styrka att jobba som ett djur, för vad precis som hellst. JAG ÄR JU SAMMA JÄVLA PERSON.
 
För fan, läs min blogg, se vad jag gjort och VÅGAT,
innan ni säger jag skulle vara en dålig insperation eller förebild!!
Fan vad folk kan vara snabba att kläcka ur sig skit de vet lika mycket om
som varför myror är svarta.
 
Och okej, förebild e väl fel grej att säga jag vill vara. Jag vill vara en INSPIRATION. För att JAG VET, att det finns så mycket mer där ute som ni bara MÅSTE se och göra. Jag vill få er att vilja VÅGA. Jag har så många jag snackat med som sagt att de vill resa världen runt, men inte vågar. För att de e själva och ensama. Eller alla som säger de tänkt på att göra en bröstoperation, men aldrig riktigt vågat ta steget.. Det är då jag vill vara inspirationen, och förebilden, och säga SE VAD JAG GJORDE, om jag kan, kan du.
 
 
Funderingar? Åsikter? Är jag en dålig inspiration? Seriöst, dethär tycker jag är väldigt intressant. Ser ni mej bara som en helt jävla blåst bimbo eller inspireras ni av mej? Låt mej få veta. Om jag ska lägga ner hela tro-jag-kan-få-er-inspirerade-grejen och ge mej fan i det.
 
 
 
Och, jag vet att det varit mycket om tuttar och träning på bloggen just nu. För det är det som är aktuellt i Pessi-världen just nu. Okej? Om ni vill läsa dålig humor, gå tibax i bloggen några år. Om ni vill läsa om mina resor, gå tibax några månader. NU just är det träning som är stor del av vad jag gör. Och, man kan väl inspierera där också? Och om brösten, eftersom det är mycket snack om dem just nu. Men som sagt, nästa månad kanske jag har köpt ett rymdskepp och skriver om det 24/7. Kika in här då istället!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Du e en stor inspiration, o du e verkligen int na vanli o tråki tjej - tvärtom!

2012-06-25 @ 04:27:14
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Jenni

Thumps up for you! :)

http://jennimaatta.blogg.se/2012/june/thumbs-up-for-pessi.html#comment

2012-06-25 @ 05:49:12
URL: http://jennimaatta.blogg.se
Postat av: annika-mamma till Adrian och Noella

Jag tycker det handlade mest bara tuttar i radion, lite trist att det ska bli sån uppståndelse eftersom vi inte lever på 1800 talet mera och att bli jämförd med kissie tyckte jag var synd, för jag tycker ni inte alls är lika. Så de som bara "snabblysnade" kunde få den synen på dig att du är precis som henne. Jag pratade om dig med en vän igår och vi båda sa att din blogg är ju bra, humor, och inte elak. Du gör ju i så fall bara narr av dig på ett roligt sätt:)
Jag tycker de kunde ha pratat mera om ditt resande för det är mera inspirerande än brösten, och träningen isf för sprit som de nog tog upp. Men visst är det bra att du förespråkar att man ska våga göra det man vill med sin kropp, men jag tror man får ut mera av att lära älska sin kropp som den är först. Men visst, lyckas man inte med det kan man väl göra något åt det. Men det jag menar är att jag inte kommer föreslå sillisar till Noella direkt hon klagar de är för små. Du förstår kanske? Men Pessi, fortsätt inspirera folk med att vara sig själva!
Kram!

2012-06-25 @ 06:08:39
URL: http://annikahelene.blogspot.com
Postat av: ♥ Linda Sjölund (foto)

håller med hon ovan att bli jämförd med Kissie inte e så värst häftigt kanske EFTERSOM DU, pessi, e såå mycki klokare än hon å ja diggar de så enormt! hur du vågar, du lever livi dett, du e en superbra förebild och inspiration nu tå ja tänker som all rejsor do ha vari på, jobba röven åv de osv...! ALL som säger nanting annat vejt itt ett piss! för ja vejt, bara ja sko ha pengar, å han daan ja har så myki pengar ska ja SÅ ut å rejs ÖVERALLT! dessutom, vem vejt, i framtiden kanski jag å gör na operation, man vet aldrig va som händer.. å he e jo he som e spännand :) YOU ROCK !!

2012-06-25 @ 06:51:10
URL: http://lindasjolund.blogg.se
Postat av: Isabel

Har alltid gillat din blogg men nu älskar jag den. Och de e ju klart för jag älskar bloggar som handlar om skönhet, utseende och träning. Jag e också för plastikoperationer och tänker gör sånt själv. Och om man är halvnöjd med sej själv så vfr int ta o göra ngt åt saken om man kan och vågar? Det tkr jag e bra att du vågat göra fastän folk e så trångsynt här. Men det jag mest är inspirerad av är det du gjort och sett (dina resor) det kan jag erkänn att de sku jag aldrig våg gör :)

2012-06-25 @ 08:16:30
URL: http://isabeljarnstrom.blogg.se
Postat av: Nadja

Du e stejnhåål pessi! Å roligari blogg får man sök ett, så fortsätt i samma stil bara! :)

2012-06-25 @ 09:32:32
URL: http://nadjuska.blogg.se
Postat av: sussu

Först läste jag din blogg för att du hade sådan humor, men ju längre tiden gick, ju mer inspirerades jag av dej. Ditt resande. Om någon upplevt saker så är det du! förebild eller inspiration, du passar in på båda! :)
Vad kommer till skönhetsoperationerna, så skulle jag aldrig göra det själv, men det betyder inte jag ser ner på dej. Absolut inte. Vill man operera sig, så why not? De ju ändå bara utseende..
Fortsätt som dy allti har gjort! kram

2012-06-25 @ 11:10:44
URL: http://suzii-suzii.blogspot.com
Postat av: Patrick

Du vet väl att din reaktion på allt hat du fått bara uppskattas av dom. Egentligen borde du fortsätta leva ditt liv och inte alls reagera på dessa idioter! Haters gonna hate. Trust me. I know. Men du är otroligt vacker och inspirerande :) keep up the good work! :D

2012-06-25 @ 11:23:57
Postat av: Anonym

Jag kikar in här flera gånger om dagen, älskar din blogg för att den är både intressant, rolig och inspirerande. Finns alltid såna som försöker tryck ner andra p.g.a svartsjuka, men glöm inte att du har en hel hög med läsare som diggar dej och din blogg, vi e bara lite dåliga på att berätta de för dej :)

2012-06-25 @ 12:01:49
URL: http://pammen.blogspot.fi/
Postat av: Anonym

Nehe, du e så inspirerande, seriöst. Du får en att våga

2012-06-25 @ 13:03:37
Postat av: Malin

Men tänk va tögo blogg do sku ha ifall do sku bara skriv typ "Idag har jag tränat. IDag har jag ätit blablabla" Nej fyy..Ti som int tycker om de så måst ju no tyck om nating do skriver eftersom di ork lägg ner dyrbar tid fö ti läsa bloggin diin varinda dag! :)

2012-06-25 @ 16:45:58
Postat av: Kajsa

Inspiration till 1000, fortsätt som du gör!! Hör av mig om något år för tips när jag själv förhoppningsvis sticker till Australien! :)

2012-06-25 @ 17:22:45
URL: http://mkajsa.blogspot.se
Postat av: E

Förstar värkligen varför du int suger i dig dina negativa kommentarer som du får, di e ju helt som dreji ur röve! såklart du e en bra förebild/insperation, folk i dehär lilla staden behöver få se att man KAN göra annat med sitt liv än arr sitta i sama kassa på Prisma hela sitt liv och tro att he e ända givande som finns. Allt man behöver göra e att VÅGA göra, precis som du! peace, and förtsätt i sama stil, du kommer nå långt!

2012-06-25 @ 17:44:38
Postat av: Janina

Börjar med intervjun, tycker som många andra att det var tråkigt att du blev jämförd med Kissie, jag har aldrig dragit de parallellerna överhuvudtaget.. Du har ju något innanför pannbenet också!

Sen till det du egentligen frågade. Jag har inte träffat dig på länge och bara följt dig på bloggen, så jag kan godkänna att jag sagt åt någon att du verkar ha förändrats sen vi träffade varann oftare.. MEN när jag hörde dig i radion utbrast jag åt Joel "men det ÄR ju samma Pessi!" DET gör dig till en förebild!!! Och det är superstrongt av dig att bryta mot normen och operera brösten! Det betyder ofta en stämpling om "dåligt självförtroende" men hur går det i hop egentligen? Du, om någon, tror ju på dig själv! det är ju inte BRÖSTEN den handlar om i det stora hela, utan det att du VÅGAT göra allt du gjort och i det räknat att du opererat brösten och går ut med det är bra gjort av dig och det lär folk att de kan bli uppskattade även om de inte gör som alla andra.. Så kortfattat tycker jag du är en superbra förebild och säkert inspiration för många! Om inte för att operera brösten men att göra något vadsomhelst som de flesta inte gör. Fortsätt vara DU Pessi! :)

2012-06-25 @ 18:08:29
URL: http://janinacharlotte.blogspot.com
Postat av: Heli

Jag kikar in här varje dag för att du är så cool och för att du vågar göra vad du vill, du hjälpte mig också att åka iväg till USA helt ensam. Var stolt över dig själv och fortsätt som du gör, du är en underbar människa Pessi :)

2012-06-25 @ 19:05:55
URL: http://heliis.blogspot.com
Postat av: kajsa

skit i folket o va dig själv :) int kanske så lätt men vi gillar dig för den du e pessi! ha de bäst, kanske vi ses ute vi villan nån helg :) kram

2012-06-25 @ 21:19:00
URL: http://kajsla.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Tvärtom, du är en perfekt förebild. Gör vad du vill med ditt liv och låt inte andra hålla dig tebax! Man lever bara 1 gång så då ska man njuta och göra precis det man vill och det är precis det du gör, keep doing it!

Folk borde tänka utanför sin lilla låda och inse att du gör det som gör dig lycklig, om man gör det man tycker om och det får en att känna sig bra så ska man fan inte justera efter vad andra tycker och tänker om en!

Du ska inte ta åt dig av alla haters, du har absolut ingen anledning att göra det!

2012-06-26 @ 14:26:04
URL: http://b-fredrik.blogspot.com
Postat av: sabina

Du e en superbra förebild och ja tror du får många att våga göra mer! Ja håller HELT med dej att man ska ta vara på tiden å göra allt man vill så länge man kan! Fö sen när man sitter där förhoppningsvis som 80 åring å funderar va man ha gjort i sitt liv så ska man känn att man testa på allt dedär man vila fö som 80 åring kanske de försent att böri res runt, hoppa bungyjump, operera sig osv! :D Du e duktig å din blogg gör en glad! :)

2012-06-27 @ 17:43:05
URL: http://sabinaass.blogspot.com
Postat av: Iffer

Bra svar på tal Pessi. Jag tycker att du är en jätte bra inspiration och förebild för de små trångsynta samhällerna vi bor i. Jag minns då vi pratades vid i Netti pubben för över 1 år sedan och jag berättade om barskolan i Miami. Jag frågade om barskolan och jag minns att du sa "go for it, det är värt det, inget att vara rädd för och minnen för livet". Kan du så kan jag och jag gjorde det och ångrar ingenting. Du är åtm en inspiration för mig och jag beundrar dig för att du är modig och vågar åka ut i världen och leva. Göra det du vill och stå på dig, ta ingen skit. You go girl fortsätt så! :)

2012-06-27 @ 19:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar