It's not You, It's Me.

Alltså jag måste ju bara säga. Jag har ju inte bloggpaus för att jag inte kan ta kritik?! Seriöst? Har ni läst min blogg? Och kommentarer på inläggen genom tiderna? Om jag skulle sluta för att jag känner mej nertryckt och mobbad av er och inte kan ta kritik skulle jag slutat för lääääängesen?! Jag har samanlagt publicerat 2027 stycken inläggen i bloggen. Som om jag aldrig skulle fått skit kastat på mej förr? Jag vet inte, på senaste tid har ni väl inte varit SÅ elaka? Nåväl. Och, jag har haft skitsnack om mej sen högstadiet. Om jag inte skulle klara av det skulle jag inte ens provocera fram det på en blogg.

Orsaken till att jag känner jag behöver en bloggpaus tror jag kom efter ihelg. Av olika anledningar. Bland annat efter att en kompis berättat att "hela Jeppis pratar om dej" och sen att få onödgia kommentarer på bloggen. Det känns väldigt välkomnande att vara tillbaks hemma. Jag tror det bara var droppen liksom. Hur omtyckt känner man sig. Är man den ensamaste på jorden? Hemma efter de 16 mest händelserikaste måndaderna i mitt, att skiljas från pojkvänen jag spenderat 24/7 med de senaste 4 månaderna och komma tillbaka till hemstaden och höra SKIT. Jag tror såntdär knäcker även de bästa? Jag tror det kom som en chock. Som när man kommer ur bastun och hoppar ner i havet. Från bekvämt och bra till snabbt obehag. Det har varit så skönt att vara utan bullshit så länge. Jag blev ju snabbt påmind igen.

Och ni måste erkänna, jag har ju ett fåtal människor som hatar mej så mycket att de inte kan motstå att kika in här och slänga kommentarer så som att de är glada att jag slutar blogga. Seriöst. No lifers vad gör ni här? Som jag sagt tidigare, jag är inte en böld i ert jävla anus som ni inte kan undgå. Och vad är det förresten som ni ogillar så himla mycket med mej? Ge mej VETTIGA orsaker och jag lovar ändra och bli en bättre människa. Min humor, ironi och mitt tankesätt kommer ni aldrig ändra på, det är det som gör mej till Pessi.

Men ni andra då. Att läsa igenom alla de snälla kommentarerna som kom på förra inlägget. Och att kompisar privat tagit kontakt med mej för att muntra upp mej angående bloggen. Det betyder så himmla mycket. Och jag känner verkligen humöret komma tibax. Det finns verkligen folk som tycker om mej PRECIS som jag är. Och att inse att jag faktist gör er glada av att dela med mej och mina tankar, direkt från hjärnan till tangentbordet och up här på bloggen, det är väl det jag eftersträvar? Och jag har väl aldrig strävat efter att vara älskad, omtyckt och acepterad av alla, för det kommer aldrig någon någonsin vara. Och jag gissar, att vara en typ av "offentlig" person, i ett samhälle som dethär, betyder att det är en stor öppen dörr för folk att prata hur mycket som hellst om mej. Den som ger sig in i leken, får leken tåla. Och jaa, jag kommer fortsätta blogga, efter en tids paus.

 Och, det som fick mej att tänka om mest var en gammal kär kompis som sa;Och jag menar, i slutändan är 1 av 10 kommentarer elak,
varför skulle jag låta dem tro de vann?


 


Kommentarer
Postat av: Niina

Tyvärr e jeppis ett jävla litet råtthål där alla människor tror sig veta saker om en själv som man inte ens själv visste. Kan tänka mig att det känns surt efter att ha varit på ett ställe där alla människor säkert är hur trevliga som helst och sen komma hem till dethär. Vare sig du fortsätter blogga eller inte så vill jag bara säga att dina blogginlägg har förgyllt många tråkiga kvällar och det har varit helt otroligt spännande att hänga med på allt du gjort nere i Australien :) So keep up the good work!

2012-05-08 @ 21:03:48
Postat av: Anonym

folk e ba avonsjuka på dig! ja vill hör allt om dina spännande resor och typ dendär roadtripen! o ja vejt att all haters vill he men di är så jävla avonsjuka över att di int har fått vara på me om sånhe underbara minnen så di måst liksom tryck ner de pga he. Att di int föstar att du liksom int tar åt de? He lagar mej irriterad att folk int har nå bättre ti göra? om int di gillar va di skriver men vittu då ska di int va på din blogg hlr, he finns ju en anledning att di är på din blogg? vfr läsa din blogg varinda da om int di endå tkr han e na bra? Igentligen gillar di din blogg men har inge bättre att göra på kvällarna en att kommentera skitsnack. Jag tkr du e populär bland bloggvärlden å he e mång som pratar om dig å din blogg hur BRA den är! Å he gör väl att folk vill du ska slut ti blogg, i dont know. Men de e bra att du int påverkas endå!

2012-05-08 @ 21:25:00
Postat av: Nadja

BRA att du int slutar blogg! Tiin inlägge höjer ju humöre på ejn varinda gang - speciellt tiin humor, ironin å tankesätti!;)

2012-05-08 @ 21:39:57
URL: http://nadjuska.blogg.se/
Postat av: Isabel

Bra att du står på dej! Din blogg e super o due en härlig person! Förstår de e tungt då folk ska va så dum :/ De betyder bara hur otroligt tråkigt liv dom har om dom måst lägg sej i nån annans sådär mycke. Och avundsjuka, svaga människor måst ju tryck ner o hitt fel hos andra för o känn sej själv bättre. Keep up the good work!:)

2012-05-08 @ 21:55:11
URL: http://isabeljarnstrom.blogg.se/
Postat av: malin.N

jag bor i jeppis jag har aldrig hört nått enda litet skitrykte, skitprat om dig och ifall nån sku säga nått så skulle jag säga emot ! du e supersnäll, vacker och otroligt bra bloggerska ge int upp ! du förtjänar inte onödiga kommentarer av smågrisar som är svartsjuka på dig ! :)

2012-05-08 @ 21:57:53
Postat av: Jenny

Jeee!! Go Pessi! :)

2012-05-08 @ 22:10:48
Postat av: Elin

Jeppis måst vara världens sämsta ställe att leva i.

Din blogg e intressant, du har jättefina bilder å du skriver på ett sätt som intresserar och roar. De enda jag har hört om dig e bra saker och jag hittar ingen anledning heller till att folk sku behöv tala skit om dig. You rule girl!

2012-05-08 @ 22:22:26
Postat av: Jenni

Synd att folk ska vara så inskränkta i denhär jävla stan! :/ Ingen vågar göra något utöver det vanliga för att de är så himla rädda för att folk ska prata om dem.Keep up the good work tjejen och var stolt! Du har gjort massor som en hel del människor bara drömmer om att få göra så det är nog mest avundsjukan som dyker upp hos folk!Och kom ihåg detta "If it makes you happy - do it! If it doesn't - then don't".Lev som du själv vill! Du kommer åtm inte att ångra nåt sen i livet över något du inte gjorde, som många av de inskränkta jeppis borna kommer att göra!Stor kram till dig!

Och hoppas du fortsätter blogga! :D

2012-05-09 @ 06:56:18
URL: http://jennimaatta.blogg.se/
Postat av: Anonym

började läsa din blogg pga dina bröst, nu sitter ja fastklistrad av din snygghet och din intressanta inlägg:)

2012-05-09 @ 06:57:02
Postat av: J

Jeppis bästa blogg :)

2012-05-09 @ 07:17:04
Postat av: jensku

Jessi pessi du är helt enkelt bäst. Haters are part of the package. Bara att skita i =) Och dom har nog faktiskt massor att vara avundsjuka på. Alltid när jag pratar med vem som helst om hur konstigt livet är och saker man drömmer om att göra utbrister jag "vet ni jaaag har jobbat med en helt otrolig typ som heter jessica! hon hade fyra jobb och hon jobbade reven av sej och tjänade massa cash och sen for hon till australien i över ett år bara för att uppleva!!" mina bekanta som jag säjer det åt brukar oftast sitta med ögon som halvstora tefat en stund och säja "wow", lite som att dom är helt säkra på att jag nog överdriver för att jag missuppfattat något. för en sån häftig tjej finns väl knappast på riktigt?! men det gör du, och jag är superstolt att jag känner en sån häftig brud som du! puss <3 och tack för ditt mod och all inspiration du ger oss!

2012-05-09 @ 09:12:40
URL: http://tindla.info
Postat av: jensku

sen är det alls inget nytt fenomen för att det redan i bibeln sades att en profet är alltid typ hatad i sin egen hemstad. =P tss! och du är ju helt ärlig och en normal, trevlig människa. finns ju folk som tomas di leva som låtsas vara jesus för att de kom på ett så bra sätt att provocera folk. bara så de får tjäna pengar! håhå.

2012-05-09 @ 09:15:07
URL: http://tindla.info
Postat av: kajsa

som jag sagt tidigare: you go girl :)

2012-05-09 @ 09:25:09
URL: http://kajsla.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jeppis i nötskal: du ska inte synas, du ska inte göra något avikande, du ska bara vara en grå trist varelse i massan, bara då kanske (?) kan du undvika skit-snack och kanske (?)"trivas" i Jeppis. Blääää va tråkigt. Våga vara dej själv du!

2012-05-09 @ 11:22:53
Postat av: Susanna

Haters gonna hate. Jeppis är för litet för alla med stora drömmar, stora personligheter och stora framgångar. Hoppas du snart börjar blogga igen, din blogg är ju utan tvivel den mest intressant och underhållande av alla!! :)

2012-05-09 @ 12:45:37
URL: http://thelifeofsusanna.blogspot.com
Postat av: Karroo

HÖRDU PESSI nu ska ja nog säg nånting! Man ha konstatera många gånger förr att HATERS GONNA HATE. Och att folk i JEppis aAaaallltttii kommer ti prata skit! Den enda orsaken till de e avundsjuka. För att du vågar vara sig själv, stå på dig, vara så jävla snygg o bra!Ta en liten liten paus nu, oså läser du igenom alla uppmuntrande kommentarer du fått i dihär inläggen, o sen kommer du tillbaka me dubbla krafter! Okej?! Don't let them win ;) Puss på dej snygging!

2012-05-09 @ 14:16:05
URL: http://kjld.devote.se
Postat av: Ida

Strunta i alla rykten som går!!!! Snälla, sluta inte blogga, du är ju bra på det! :D

2012-05-09 @ 15:03:49
URL: http://idafunderar.blogg.se/
Postat av: S

Hej. Hittade din blogg via en kompis blogg och nu är jag helt fast. Tycker om ditt sätt att skriva och fast jag int känner dej verkar du vara en helt underbar person :) Så som alla andra säger - bry dej inte om dom där som vill trycka ner dej, för jag vet med säkerhet att dom int kommer lyckas!

Du är en duktig bloggerska, fortsätt med det! Ha det bra :)

2012-05-09 @ 16:34:50
Postat av: annika-mamma till Adrian och Noella

Pessi, nu vet ja int om de beror på att ja e fastklistrad i småbarnshemmet här i jeppis men ja har faktiskt int hört ett ord om de fastän he pratar allt möjligt överallt. He finns andra he pratas om, och myki värr saker :) Ha de fint!

2012-05-09 @ 22:10:01
URL: http://annikahelene.blogspot.com
Postat av: Sara

Ta den tid du behöver, vi trogna och hängivna bloggläsare finns kvar. :)(Ja har int heller hört nå rykten, men å andra sidan så pratar int Norton o han e typ den enda ja umgås me just nu. Haha.)

2012-05-09 @ 22:33:43
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Du får int slut, va ska vi då läsa?Fuck the haters!! :DOavsett vad man gör & hur "perfekt" man än skulle vara så kommer det alltid finnas någon besserwisser som ska hacka ned & prata skit om en..Tänk på att största delen av dina läsare gillar dig som du är, det är därför vi läser din blogg. Keep it going! :)

2012-05-10 @ 07:33:20
URL: http://b-fredrik.blogspot.com
Postat av: J

Nejnejnej, din blogg e så rolig ju! =) börja läsa den då en kompis berätta att hon läst den ett tag å berätta om din resa. Ja måst säg du e skithäfti!! Liksom int många som e sådär, man måst ju int allti va så jävla seriös, eller hur? ;) Men ta din tid, kommer nog fortfarand kika in och hoppas på nya inlägg. Och sen så du vet, du e underbar precis som du e :)

2012-05-10 @ 15:55:15
Postat av: Högstadiekamrat

Alla i jeppis talar int skit om dig, jag har då int hört någo! Hoppas du fortsätter blogga, de e skoj att följa med dina inlägg! :)

2012-05-10 @ 16:51:39
Postat av: Anonym

Mycket bra begrundat, fortsätt att vara DU!

2012-05-13 @ 00:37:39
Postat av: emmi

höödo pessi, haters gonna hate, speciellt i Jeppis :) ja ha nåo fått hör ditt å datt tå ja va brud som gick på bil, typ att ja va en håoro å bara byra täär fö ti få va me karan, men jaa he visst ja jo sjölv att ja it va ;) haha.. fåortsätt blogg å do ska veta att ja lajkar de för att do kan sta på de å vara de sjölv! flejr båodar va så, jag å :)

2012-05-14 @ 18:51:44
Postat av: ^^

ja ha nu int heller hört nå skit om dej alls? va talar du om? :D

2012-05-17 @ 20:16:28
Postat av: Nyfiken

Häftigt att allihopa klankar ner på Jeppis och likfan så bor man där ändå... Dubbelmoral...

2012-05-19 @ 18:52:47
Postat av: Anonym

Jag vet hur det känns, redan en liten kränkande kommentar etsar sig fast på minnet. Men det är ju bättre än inga kommentarer alls! Kan hända att du provocerar vissa no-lifers men vi andra med drömmar ser upp till dig och pratar endast gott om dig. För ja vi pratar om dig. Som: när jag bli stor ska jag göra som pessi! Och vi känner inte dig ens.. kanske har sett skymten av dig en gång men inte mer än så!

2012-05-20 @ 11:18:35
Postat av: Anonym

fortsätt blogga fortsätt blogga!

2012-05-23 @ 23:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar