Some answers to you

Här slänger jag upp svaren på ett par frågor ni ställde i frågestunden och ett par extra.
 
 
 N: - Vad tänker du göra i Danmark? Jobba? Studera? Har du någo planer hur länge du tänker stanna där?
- Jag har inte många framtidsplaner överlag, och jag väntar och ser lite hur allt funkar och blir här. Eftersom jag är liten fattig tjej så har jag inte så många andra möjligheter än att behöva hitta nått litet jobb. När jag var här i Dk förra gången, innan Thailand resan, så var jag inte riktigt mej själv och jag tror jag hade nån typ av vinterdeprison på gång. Och om det blir så igen måste jag ta en ordentlig funderan på att åka iväg över vintern. Men just nu fokuserar jag mest bara på lite modelljobb och sånt och ser om det funkar här i Danmark.

Anonym: - Vilken typ av detox använder du dig av?
- Som jag skrev nån dag sen så har jag gjort en liten mini-detox denhär veckan, som för mej betyder flera liter av citronvatten, frukter, soppar, shakes och grönt te. Alltså lite mera fokus på en vätskebaserad diet än normalt. Eftersom jag är förkyld och vilar nu just så funkar det bra för mej att byta uten del måtider till vätska istället för fast föda.
 
Annika - (Om Tähtityttö Tävlingen) Jag är förvånad av att de flesta faktiskt kom med, de är ju så osäkra och vågar inget framför kameran. Susanna var den enda förutom du som både hade utstrålning och utseende. Den där Sofianna var ju också supersöt men så osäker i kropsspråket. Hur var de bakom kameran då? Så blyga som de såg ut? Hur umgicks ni då när de flesta säkert bara pratade finska?
- Jaa tja jag vet inte riktigt.. Alla av brudarna var yngre än mej, 18-20 och jag gissar det var åldern som gjorde dem osäkra. Jag vet ju själv hur jag var i den åldern, och liksom dem skulle jag aldrig ha öppnat min mun för att prata engelska med någon. Eftersom jag inte pratar finska så var det ju väääldans svårt att kommunicera med dem, såklart. Jag fattar ju allt vad de säger man jag kan inte säga något tillbaks på finska, och de var så osäkra på engelskan så de förstod inte mej alltid. Så jag personligen fick ju ett blygt intryck av de flesta brudarna. Men tackvare att en av tjejerna, vars engelska inte var att hurra för, men FÖRSÖKTE och vågade verkligen sitt bästa med sin engelska så höll det oss ihop som en grupp bra. Eftersom jag varit van med att resa och vara ensam en del så var det rätt svår anpassning för mej att vara i en grupp, och inte gå runt och lalla på för mej själv. Men sammanhållningen funkade fint och när de blev mer bekväma med att säga ett par ord på engelska till mej så hade vi skit kul!
 
Anonym: - Hej Pessi! Jag undrar måste du betala för alla fotograferingar?
- nej nej, då skulle jag inte ha råd att hålla på! Jag försöker såklart bara fokusera på betalada fotograferingar (jag menar hej, vi alla måste väl försörja oss somehow?) men om där finns fotograferer som kan göra ett lyft och nånting extra för mina bilder och "karriär" så gör jag TFP-work (gratis arbete alltså).

Milla: - Hejsan! har en fråga, vet inte var jag skulle skriva den men ja gör det hit nu iaf.. har du beställt produkter från fitnessguru? funkade det bra isåfall? har funderat på att beställa efter proteinpulver därifrån..skulle du rekommendera det?
- Jag rekommenderar absolut FitnessGuru och har själv beställd därifrån flera gånger. Om det är proteinpulver du är ute efter så har de en massa awesome smaker att välja från som verkligen smakar gott på riktigt. De är också billiga och högkvalitativa. Super duper bra!

Anne: - Hur "långt" är du villigt att gå med dit modellande? Jag tänker på utvik osv.
- Alla definerar utvik på olika sätt, en massa skulle väl säga att vad jag gör nu är utvik? Och den kanske till och med tycker Tähtityttö, där du står med ett stort smile i bara en bikini, är utvik? För mej är utvik nude, naket alltså. Och jag vill inte göra naket, alltså inga synliga bröstvårtor eller underliv. Sen beror det också på vad för typ av bilder det är. En bild där man bara har underkläder på kan se senusellt och mysigt ut, eller vulgärt porrigt.

PJ: - Ser du fram emot någonting just nu? Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Hur fick du inspiration att åka iväg/tummen ur röven för att komma ut från lilla jeppis/budget? Har du några hemliga talanger som vi läsare had no clue about?
- Jaa! Nu närmast några uppkommande fotograferingar, och så denhär Tähtityttö finalen, och sen i mitten av December börjar GTi tyttö-finalen! Sen ser jag framemot julen väldigt mycket. Och också min medverkan i tv som kommer visas denhär månaden.
- Oj vilken svår fråga. Jag måste ju såklart, uppenbarligen svara min backpacking och resande tid, men också 14-16 års åldern och just nu. Och såklart barndomen, bästa ever.
- Det undrar jag också, eftersom jag aldrig varit "resande" av mej innan. Det är inte så att jag väntade på det i 10 år att få åka iväg till Australien. Jag bara bestämde det med en tjej jag träffade på barskolan, sådär halft på skoj (eftersom jag inte är van med att folk faktist slutför sina planer med mej, så tog jag det mest på skoj och trodde det bara var drömmande planering) i Juni, sen i Oktober bokade vi plötsligt biljett och sen i Januari stack vi. Utan hennes skulle jag aldrig fått tummen ur röven. Och tackvare att jag var ung och hade sjukt mycket energi och jobbade som en idiot så hade jag pengarna. Fan vad jag är glad att jag stack, det förändrade och byggde mej som person otroligt mycket. (hej förresten PJ, jag ser mej själv väldans mycket i dej! Jobbar som en tok, vill komma iväg från den lilla guldfiskskålen och ut i världen. Just do it!! Jag vet du är en tjej som skulle älska och leva det fullt ut!)
- Hmm? Haha njää jag är inte så väldans skillad, jag kan tänka på det och återkomma i bloggen när jag listat ut nån hemlig talang.. Men jag däremot säga att jag suger på att paketera in paket, som presenter och julklappar. Apdålig! Super pinsamt eftersom jag i normala fall är väldigt kreativ som person och BORDE därför klara av att packa in paket som en kung.

Sussu: - skulle du få en gratis resa. Vart skulle du åka?
- Eftersom det vore gratis så skulle jag välja något dyrt och fancy ställe, som typ Miami, Hollywood eller Abu Dhabi.

SaraGunMarie: - Va e ditt drömyrke? Va e he pinsammaste du nangang har gjort? Va sku du jö om du vann en miljon €?
- Det vore väl modell, såklart. Eller vara proffs innom något. Men mera realistiska drömyrken vore väl layout-designer för reklamer/tidningar/magazine, eller det kanske heter grafiskdesigner? Det tror jag jag skulle trivas med. Sen journalist eller nått jobba på en tidning vore kul också, fast min stavning suger. Eller ett yrke var man reser MYCKET och besöker och ser nytt hela tiden. Musikvideo-producent vore också skit kul! Och ja tjaa, jag har faktist inget drömyrke direkt, eftersom I guess if I knew what I wanna do when I grow up då skulle jag just nu sitta i skolbänken och slita ut mitt huvud på att bli bra inom det. Eller jag tror inte riktigt på skolinlärning, så jag kanske skulle försöka ta mej in i branchen utan erfarenhet.
- Haha, jag är rätt så pinsamm hela tiden, säger och frågar dumma saker som jag inte ens själv fattar kommer ur min egna mun, men jag bjuder ju rätt mycket på mej själv så jag tar det aldrig så hårt och mest bara skrattar och försöker glömma det. Såå..!
- Resa, resa och resa. Bygga ett awesome hus utomlands, leva lyx och spara. KÖPA EN LAMA. Sen vet jag inte om jag skulle ge bort nått av pengarna, såklart till familj och pojkvän, men inte till någon organisation. För jag har väldigt litet förtroende för hjälp-organisationer. Om jag vill ge bort 100 000 € så vill jag verkligen se att det händer nått för pengarna, och det kommer det väl troligen inte göra, allt går väl i nån chefs ficka. Men tja, om jag kunde åka till Afrika och köpa kondomer för pengarna och själv ge det till människorna så skulle jag göra det.

Anonym:  - Hur blev du modell? Hur gick du till väga?
- Haha, nu ser jag ju faktist inte riktigt mej själv som modell men.. Men om man vill något tillräckligt mycket så gör man bara det och hittar en början och en väg. And fake it til u make it!

högstadie forever: - Tror du på Gud? Sku du säga du e religiös/kristen? vad är det roligaste du kommer ihåg från högstadiet?
- Ja jag är kristen och jag tror på Gud.
- Haha omg, HELA högstadie tiden var roligast. Kan inte nämna 1 grej! I loved that time!!

hejhej: - sticker du ti dänemark nu eller efter jul? va e dina planer tär? ha de bra :)
- som sagt så chillar jag i Dk just nu, jag kommer hem över julen och sen troligen tibax till Dk efter julen igen.

Carrogoozia: - Hej Pessos! Var det kul i Thailand? När kommer ni i tidningen? (Har ju som beställt prenumeration nu bara för dehär så jag ska få tidningen före alla andra, så jag sen kan klipp ut alla bilder på dig o ram in o häng upp på väggen för du e så coool! Stalker varning? Jojo no veit du hede no!) Vad jobbar din kille med/studerar till? Om Hugh Hefner sku bjuda in dig att bli hans nya girlfriend sku du tacka ja, eller ge honom kalla handen? Puss och kram! //
- tjosan Carrogoozia! Klart det var! Tidningen kom igår (men haha omg, du är ju sweetes girl ever, send me a pic of your wall-of-Pessos!). Han gör internship, eller det heter väl läroavtal på svenska, på något fraktfartyg company, så han sitter och bestämmer över hur mycket solrosolja fartygen ska frakta från Köpenhamn till Kokkola, typ. Han är klar med sitt läroavtal om 2 år. Haha, omg KLART JAG SKULLE, jag menar Hugh Hefner, min livsdröm är ju att få ha sex med en 80 årig playboy kung. Skulle känna mej ärad med hans snopp i mej! Tack för dina frågor goozia!

Jenni: - Har du några reseplaner för framtiden? :) Vilket land skulle du och din pojkvän vilja bo i i framtiden? :)
- Eftersom mitt tillfälliga motto är "no money no funny", haha, så ser det lite dåligt ut med reseplaner. Eller, tja jag åker till Finland om nån vecka om det räcknas som att resa? Sen som jag nämnde tidigare i en fråga om att jag inte var riktigti mej själv här innan Thailand resan, så om jag blir lika deppad nu igen så kommer jag inte stanna i Norden under vintern för jag mår uppenbarligen inte bra av vädret. Men nu efter en vecka i solen och värmen i Thailand så är den normala Pessi tillbaka! 
Såklart där borta var du chillar nu Jenni, där skulle vi vilja bo! Men jag har en stor dragkraft tillbaks till Australien. Sen som sagt i USA skulle jag vilja bo, och Singapore älskade jag så det skulle också vara en stad jag vill leva i. Så längde det är ett ställe där man kan leva, klara sig, jobba eller göra karriär i på engelska så vill jag vara där. Alltså med andra ord inte typ Frankrike..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar