Girls Night out vs. In

Jag läste nyss en rätt intressant artikel på Ladbrokes om vad som är den
bästa tjejkvällen - den ute på stan med favo tjejerna, eller att sammla dem
alla hemma och ha en chillkväll tillsammans.

I denhär undersökningen så hade de snackat med 2 000 Engelska tjejer, och 70% av dem sa att de hellre har en hemma kväll med tjejerna än drog ut på stan! Orsakerna till deras val var bland annat att en kväll på stan blir oftast rätt dyra, man behöver köa en hel del både för att komma in på klubbar och för att beställa drinkar. Okay fair enough men, alltså..? Tjejerna i undersökningen tyckte att det är mycket roligare att sitta hemma och skratta och skvallra med tjejerna istället för att gå ut. Men vänta nu lite, jag förstår inte..? Jag trodde undersöknings siffran skulle vara omvänd? Är inte det mycket roligare att sammla tjejgänget, lägga på sig partysminket, flirt mode ON, dansa, festa, träffa folk och gå ut för att göra stan osäker?! Visst, en tjejkväll hemma hos nån kan vara MINST lika kul! Det kanske beror lite på syftet med kvällen och humöret och så..? Men endå..? Jag trodde en utekväll föll fler tjejer i smaken, sådär generellt? Vad är det med de brittiska brudarna? Trodde ju det var de som var grymt sugna på att festa.. Eller är undersökningen gjord på ladys runt 35 års åldern?


Vad tycker ni? Eftersom jag försöker hålla mej från alkoholen rätt mycket så måste jag säga att jag gillar både hemmakvällar och utekvällar med vänner. Men endå, jag föredrar att gå ut på middag med tjejerna, eller varför inte förfesta hamma hos nån, kanske sen hänga på en pub efteråt för att träffa och se lite folk, och sen varför inte gå till klubben och härja, onyktert som nyktert? Jo va fan, jag är ju 21 år gammal! En utekväll är absolut roligare än en hemmakväll! Och om jag bestämmde mej för att ha alkohol, jo visst skulle jag mycket hellre gå ut på stan med vännerna än sitta hemma en helkväll med en flaska rött?
 
 
Vad föredrar ni? Är ni OUT or IN tjejer när det kommer till en tjejkväll?
Släng in en kommentar så får jag se hur många partypinglor vs mystjejer jag har här!
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Partypingla! Men föstås så kan man ha roolit hemma å men no ere rooliari att fa på stan å sij! fast man int ens sko fa på krogen bruk e jo kona va myki folk ut som raggar på så no får man jo träff folk tå å :)

2013-04-25 @ 17:30:54
URL: http://meeea.blogg.se
Postat av: Victoria

När det kommer till att hitta på något med tjejkompisarna är det nog utekväll som gäller för min del också :)

2013-04-25 @ 17:53:55
URL: http://qandvictoria.wordpress.com
Postat av: Anonym

Inne! Jag är också 21 år, men föredrar att vara hemma hos någon. Då kan man prata och skratta ostört :)

2013-04-25 @ 18:06:46
Postat av: Saragunmarie

Inne, absolut :)

2013-04-25 @ 18:08:10
URL: http://fames.se/saragunmarie/
Postat av: TIDSTJUVEN

Helt klart inne! :)

2013-04-25 @ 18:33:53
URL: http://tidstjuven.com/
Postat av: Jensku

jag tror det är en åldersgrej. är man mellan 18 och något på 20 så är det ju absurt att föredra en hemmakväll. men sen när man närmar sej 30 är det absurt att efter 10 år på köttmarknaden fortfarande tycka att alkohol, spyor och vulgärt smink fortfarande är lika kul. man sätter värde på mer meningsfulla kvällar, man har kanske barn eller så mycket att stå i att man inte skulle orka vara vaken mitt på natten och lalla runt. i england finns ju sjukt många tonårsmammor.. kanske det har något med saken att göra :P

2013-04-25 @ 18:34:01
URL: http://jensku.myshowroom.se
Postat av: Isabel

Utekväll!! E ju själv int ute så ofta pga träningen men jag väljer no alltid en kul utekväll framför en hemmakväll :) E ju ändå ung o singel så jag tkr man kan far ut o fest då o va galen såläng man kan. För ändå i framtiden skaffar man ju familj o lugnar ner sej så då kmr man no få gott om hemmakvällar :) Så man ska pass på o va ut så länge man kan :D + att man kan ju ändå ha hemmakvällar inne i veckorna :)

2013-04-25 @ 18:56:27
Postat av: Mimmi

inne, helt klart!
en "hemmakväll" behöver ju int betyd att man sitter å spelar kort, delar på en flaska vin å sen far hem å sova. åtminstone jag å mina tjejkompisar brukar fix nånting gott att äta, dricka, spela nåt roligt förfestspel eller liknande.. stämningen brukar vara på topp när man kan prata å skratta helt i lugn och ro. visst bruk vi fara ut efteråt, men måst nog säg att stämningen allti ändras! di som e singel far iväg på sina egna vägar åså splittas hela gänge upp.. tycker int annars heller om krog, speciellt int när massa översminkade desperata 18-åriga flickor springer runt, å utländska killar siter i hörnen å glor efter dem.. visst kan e vara kul ti fara ut på nån pub, men krogen, njäe!

2013-04-25 @ 19:27:58
URL: http://www.mariaheikkila.blogspot.com
Postat av: M

ute är stämningen mera opersonlig och det är svårt att höra vad alla andra har att säga. hemma är det möjligt att berätta hur man egentligen mår och man får skratta o gråta med de andra. jag tycker det är trevligare och roligare hemma hos någon.

2013-04-25 @ 19:33:17
Postat av: N

Lite både och, att vara ute är ju kul för då träffar man ju folk men ofta kan de vara myki roligare att vara hemma eller vid villan eller nåt, då kan man fixa nåt gott att äta, bada bastu och prata och skratta hela kvällen ostört. :)

2013-04-25 @ 19:52:38
Postat av: sussu

På sista tiden har det nog börjat vankas mer mot inne hållet. Nykter eller nyktert spelar roll. Kul hur som helst, men visst är det kul att gå ut också. Särskilt om man är singel ofcurse.
Man kanske uppskattar utekvällarna mer, bara man håller det mer sällan. Annars går det på rutin och allt känns lika :)

2013-04-25 @ 19:59:41
Postat av: Beth

Både och, helst ska det vara en bra förfest med vännerna där man kan sitta o skratta o dricka o ha kul med de man känner, sen är det kul att dra ut o kanske träffa lite nytt folk eller såna man int sett på länge! På sommaren gillas både grillkvällar/villafester med vännerna eller några cider på pubens terass, men kanske inte direkt att gå på nån svettig nattklubb..

Om vi nu ska ta Jeppis som exempel så tycker ja nästan de känns pinsamt att fara ti Melody, så då föredrar jag nästan hemmakväll me tjejerna eller att man bara siter vi Netti eller O'learys, men om man far ti Kokkola eller Vasa e de redan mycke bättre att fara ut o dansa!

2013-04-25 @ 20:01:09
URL: http://beeeth.blogspot.com
Postat av: karzoo

ute absolut!

2013-04-25 @ 20:36:17
Postat av: Elin

Inne sku jag nog faktiskt säga, eller på sommaren villafest med grillning osv :) tycker att det bara blir dyrt och svettigt på krogen allti haha. E man hemma så ede som en enda lång förfest och just förfesten tycker jag allti att e roligast så :D

2013-04-25 @ 20:58:51
Postat av: Frida

Helt klart en hemma kväll ! :) det brukar bli rätt så villt endå! Orsaken jag tycker det är roligare att vara hemma hos nån är den att man är tillsammans hela kvällen, det går lätt så att så fort man kommer till baren så splittras alla, då alla har olika bekanta att hälsa på osv..

2013-04-25 @ 21:43:10
URL: http://friiduli.blogspot.com
Postat av: Anne

Om man faktiskt vill umgås så är hemmakväll absolut bäst. Men ibland vill man ju träffa vänner, och samtidigt kanske ligga i slutet av kvällen.. och då är ju chanserna mycket bättre om man är ute på krog :)

2013-04-26 @ 09:29:32
Postat av: Laura

Jag föredrar egentligen utekvällar med tjejerna, Men grejen är den, att då vi är ute så är vi med varandra fem minuter, och sen har alla sprungit åt olika håll på grund av diverse orsaker. Så om jag verkligen vill umgås och prata med mina tjejkompisar så är hemmakväll en bättre idé, då hålls alla på samma ställe hela kvällen ;) Men innerst inne äär jag en partypingla!

2013-04-26 @ 18:22:57
URL: http://laurapalmberg.blogspot.com
Postat av: Malena

Inne :)

2013-04-26 @ 21:16:08
Postat av: J

utekväll absolut! Visst kan inne kvällar vara mysiga och så men dom slutar ofta med att man till slut blir så trött av att bara sitta så man åker hem ganska tidigt. Utekväll med tjejerna är ju däremot det absolut roligaste utekvällarna!

2013-04-28 @ 11:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar