it's okay to be bitter, to become better

Okej så det var en bikini tävling här som jag bestämde att delta i, för upplevelsens skull men också för att det var riktigt bra med prispengar i potten . Vi var 20 tjejer som deltog, 4 grupper med 5 tjejer per grupp som gick upp på scen i en bikini. Gjorde lite posing på scenen framför publiken och domare. 2 tjejer per grupp gick vidare till morgondagens final, och jag var inte en av dem. Ni fattar inte hur hårt jag slår sönder mej själv mentalt för sånthär. Riktigt riktigt dödar mej själv. Jag vill ju vara bäst, och om jag inte ens är en del av de bästa, fifan vad jag slår mej själv inombords. Dethär var ju inget jag satsade på, inget jag tränat in på eller förberett på. Fast varför jag skyller på sånt doesn't make sense eftersom jag vetat om tävlingen i 2 veckor och har kunnat lägga ner tid att förbereda mej på det om jag så ville. Fast gjorde mitt bästa ute på scenen, verkligen gjorde det, och när det inte räcker.. Nä fifan.
 
 
 
 
Fast vad förväntar jag mej? Jag har varit i USA 40 dagar, jag har inte skött kost och träning 110% och när man ställer mej brevid lean tävlande bikini fitness tjejer och andra tjejer som gjort så mycket mer scen framträdanden än mej är jag nada, vad tror jag egentligen? Jag får inte ens vara bitter, va fan jag har kommit så jävla långt på sån kort tid som jag modellat och gjort så mycket tackvare det. Att ens delta i en bikini tävling i Miami är fan jävla awesome!! What doesn't kill you makes you stronger!!
 

Kommentarer
Postat av: sara

I mitt tycke ser du mycket sundare och fräschare ut än bikinifitnessmodeller.

2013-11-17 @ 20:53:05
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men herregud.

Bikinifitness är helt i en annan liga än vad du är! Kolla in Sara Back så ser du bikinifitness. Du kan ju inte förvänta dig att gå vidare i en sån tävling utan några som helst synliga muskler och som plus size model. Kom ner på jorden lite flicka lilla. Dina bilder och kommentarer skriker "jag har dålig självkänsla och självförtroende." Dina likes på dina bilder får du för att du viker ut dig. Jämför dina likes mellan två bilder, en som du vikit ut dig på och en där endast ditt ansikte syns. Stor skillnad på likes siffran där. Dethär säger jag för att jag faktiskt tycker synd om dig. Ingen annat. Det märls att du börjar tappa bort dig själv. Var är den gamla fina pessi? Vi är många som saknar dig.

2013-11-18 @ 06:49:16
Postat av: Sara

Precis, kolla på mig så ser du bikinifitness. ;)

F.ö. anonym, här är plus size models: https://www.google.fi/search?q=plus+size+model&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DcCJUreMNrPV4QTzn4HABQ&ved=0CC8QsAQ&biw=1910&bih=911#imgdii=_

2013-11-18 @ 08:23:53
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Caroline

Du anonym, detta var inte en bikini fitness tävling ens. Det var en vanlig bikini tävling, så den handlade inte om synliga muskler och så vidare. Den handlar om att se bra ut bikini, vilken din kroppsform än är. Dessutom är Pessi allt annat än en plus size model, har du sett henne på riktigt ens? Vem som helst som skulle vara i samma form som Pessi skulle få mera likes på den bilden där han/hon visar mera hud på än en bild på ansiktet, tyvärr nog. Pessi förtjänar alla likes hon får för hon är vacker, hurudana bilder hon än tar. Dessutom gör Pessi inte det här för dig eller för oss läsare, utan för sig själv, så tappa bort sig själv tror jag hon är långt ifrån, hon är där hon vill vara.

2013-11-18 @ 10:01:36
Postat av: Ann

Håller helt och hållet med anonym, och caroline: plus size model är hon nog allt vår lilla Pessi.. Anonym säger ju inte att hon inte skulle förtjäna sina likes, påpekar bara den uppenbara skillnaden mellan likes på en tutt bild och en ansikts bild. Och min sista fråga till dig anonym; Skulle pessi göra detta för enbart sig själv och inte för bekräftelsen som ligger i att få över hundra likes på sina bilder, skulle hon då blogga om det o ha egen fanpage?

2013-11-18 @ 10:23:49
Postat av: m

Och denna anonyma som bara fortsätter, o fortsätter o fortsätter. Måst nog verkligen vara utråkad och road av sådanna "på hopp". Vad då plus size modell? Modell med kurvor är alla gånger bättre än "vandrande störar", anoraktiker osv. De flesta gillar Pessi just som hon e, övriga kan skita i. Jag vet att Pessi förstår att sådanna här "anonyma" eller feik-namn finns och har bara billigt roligt på andras kostnad. Patetiskt!! Men någon vill ha din uppmärksamhet, varför skulle denne annors fortsätta (kl 6:49, första grej på måndag morgon, OMG! måste sakana vettigare att göra i sitt liv)

2013-11-18 @ 11:10:09
Postat av: Anonym

Någon är JÄTTE-JÄTTE avudsjuk...

2013-11-18 @ 11:17:27
Postat av: Jesus

Har man "roligt på nåns bekostnad" som du uttrycker det, bara för att man påstår någon är plus size model? Påpekade aldrig heller att plus size modeller / kurviga modeller är sämre än catwalk-/topmodeller eller vad ni nu vill jämföra det med.. Och ni på pekar "anonyms påhopp".. Ni sitter ju likväl och kallar andra människor patetiska, take a look in the mirror people!

2013-11-18 @ 13:51:50
Postat av: Anonym

Anonym här igen. Jag har aldrig gett Pessi något som helst "påhopp". Det skär i hjärtat att se pessi förändras så fruktansvärt, från den kvinna hon en gång var. Min kommentar var aldrig något elakt menat mot Pessi utan jag ville bara få henne att förstå att vi är många som saknar henne. Och ja hon är en plus size model MEN det är en bra sak. Jag antydde aldrig något annat. Det är hemskt att se att bloggvärlden förfaller så och att man inte kan ge en gammal bekant sina åsikter innan det börjar riktas taggar utåt. DET ÄR NI bloggläsare som skämmer ut Pessi genom att försöka "skydda" henne genom några kommentarer. Och att ni tycker att jag påhoppar pessi och skriver patetisk till mig tycker jag är ganska lustigt. Nej jag är inte avundsjuk, hade jag velat ha det livet så var det det livet jag hade haft idag. Det finns flera personer i denhär världen inte bara en. Jag tycker det är sorgligt att se att 50åriga gubbar kommenterar hennes tuttbilder med kommentarer som "oooh sexy". Det förnedrar kvinnan. Det är bara vad jag tycker och driver man en öppen blogg ska man också förvänta sig bra och dålig kritik. FAST jag aldrig ens menade det som något dumt. Ps. googla på plus size models så ser ni att de som räknas som de så ser sunda och friska ut. "riktiga modeller" ska vara minst 170cm lång och ha utåtstickande ben. Kollar ni inte top model?

2013-11-18 @ 15:52:38
Postat av: Anonym

Och moralpredikningen fortsätter, nu har vi hört DIN åsikt några gånger, byt sida!

2013-11-18 @ 17:45:23
Postat av: emma

Måst man ens diskutera om nån e plus size model eller int? Hon e modell. Punkt slut.
Å orsaken att hon kanske inte ser ut som i amerikanska top model, e den att hon faktiskt ha träna i sitt liv å int enbart har ben å skinn på kroppen. Att man inte är 175 cm lång betyder INTE att man automatiskt är plus size.
Ska man ge kritik ska den vara uppbyggande, annars kan man lika bra hålla käft.

2013-11-18 @ 21:54:42
Postat av: Superanonym

Anonym du är det värsta av troll. Att slänga ur sig "plus size" i förbifarten på det sättet är fruktansvärt passivt aggressivt och hemsk. Herregud. Om du inte gillar Pessi eller vad hon skriver eller postar kanske du inte borde läsa hennes blogg? du borde ta en seriöst look på dit eget liv.

Och nej du måste inte tycka om vem hon är eller vad du påstår att hon har blivit men hon förtjänar att respekteras precis lika mycket som någon annan. Du har ingen rätt att vara en douchebag på internet.

2013-11-19 @ 08:34:16
Postat av: N

Superanonym: har inte anonym rätt att ha en åsikt då och är de int lika passivt aggressivt att kalla han/hon troll? Ska int han/hon respekteras också? Personen sa ju redan att de va inget illa menat. Ja tänkt bara att folk kanske sku slut att hacka ner på andra när di gör samma sak själv.
Dessutom så kan ni ju tänka på att de finns folk som tycker di är alldeles för smala och kanske har pessi som en bra och sund förebild, så sluta säg att de bättre att vara lite större än att se ut som en "anorektiker"

Bra blogg pessi, fortsätt o gör de du trivs med!

2013-11-19 @ 12:27:42
Postat av: Annika

Helt enkelt, sluta upp med att påpeka så där om utseendet. Vem bryr sig om hon e smal eller rund, eller vad som är bättre, sexigare eller mera rätt. Come on! Pessi ser ut som hon gör, och hon är varken vackrare eller fulare än en som e smalare eller tjockare. Ta och lyssna på er själv en stund, inte konstigt att världen ser ut som den gör idag när vi jämför och håller på så där.

2013-11-19 @ 22:37:34
URL: http://annikahelene.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar