Bloggtävling! Win your own WorkoutLog from Fitnessguru!

Så länge jag steker och livsnjuter i Dubai ska jag passa på och ha en blogg tävling till er där hemma i vårvädret! Denhär tävlingen lär ni träningstokiga speciellt uppskatta.. Jag lottar ut en sprillans ny träningsdagbok i mysig rosa färg från Fitnessguru ! 
 
 
 
 
Den snyggaste träningsloggen jag någonsin stött på, verkligen! Själv har jag en egen som alltid hänger med på mina styrkepass. Jag tycker det är väldigt viktigt att bokföra sin träning, speciellt om man älskar att tävla mot sig själv och vill vara säker på att man utvecklas och får resultat. Oavsett om det är för att bli starkare, för att gå ner i vikt, tränar inför ett marathon, eller bara överlag vill ha koll på din personliga träningsutveckling. Super med en workoutlog!
 


Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar om varför just du behöver en workoutlog bok, skriv också in din mail adress i e-mail fältet, och så väljer jag en av er med bäst motivering när jag kommit hem den 31 Mars! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill vara med och tävla! Jag har länge skrivit ner min träning i ett vanligt gammalt halvtrasigt häfte, och jag menar hur coolt är nu det när man skulle kunna ha en superfin rosa träningsdagbok som den här?! (+ att jag nu kanske inte annars skulle spendera det lilla man får i studiestöd på en liten workout bok när jag hellre köper något ätbart, hehe... Så det skulle ju vara perftekt att vinna en sån istället då!) ;)

Svar: Hehe "köper hellre något ätbart" :D men hej du, släng in din email också för att vara med i utlottningen!
pessi - SvenskFinalnds Blondaste Blogg

2014-03-22 @ 13:03:10
Postat av: Sara

Kul med tävling :) är med och tävlar och orsaken är att jag nu har lyckats ta tag i träningen ordentligt så skulle ju vara passande att börja skriva ner :) så kanske det skulle motivera mig att inte lägga av med träningen demohörna gången :)

2014-03-22 @ 13:44:03
Postat av: Sara

Haha *denhär gången ;D

2014-03-22 @ 13:44:43
Postat av: Jenni

Kämpar ännu med några graviditetskilon och har tappat motivation, tror att en träningsdagbok skulle höja motivationen lite! :)

2014-03-22 @ 14:11:40
Postat av: Linnea

Om jag vann skulle jag ge den i födelsedagspresent till min kompis :) hon skulle uppskatta den :)

2014-03-22 @ 15:13:55
Postat av: Hanna

Men hallåååå sjukt snygg och cool träningsdagbok! Måste också säga att färgen är såå min favoritfärg! Varför borde jag vinna? Jo, för jag behöver verkligen en sådan! Alltså jag älskar att träna och kommer alltid in på din blogg för att hitta inspiration och motivation, men jag måste erkänna att när det gäller min träning, så har jag svårt att se och märka mina resultat. Jag borde verkligen ha någon koll på vad jag gör och hur jag utvecklas, men jag har bara inte fått gjort det. Jag tror jag skulle märka bättre hur mycket jag utvecklas och blir mera fit om jag skulle ha något uppskrivet. SÅ den här boken skulle passa perfekt för mig som älskar pink, träning och vill få en mera fit kropp och större muskler ;) If Pessi can do it - so can I ;)

2014-03-22 @ 15:19:46
URL: http://lillasysterhanna.blogspot.fi
Postat av: Alexia

Jag har nyss börjat leva lite, jaa vad ska man säga, hälsosammare? Har i princip inte lagt om så mycket i min kost (den har ändå alltid varit helt okej), men har istället börjat tränat lite löpning, simning och sånt. Skulle vara jätte bra att kunna dokumentera sina bakslag och framsteg, det är så himla lätt att glömma annars. Orsaken till min förändring i mitt levnadssätt är att jag har blivit kroniskt sjuk och nu är det inte bara den "perfekta kroppen" som är mitt mål, utan också en kropp som faktiskt fungerar, och det hjälper träningen mig med.

2014-03-22 @ 15:21:53
Postat av: Sandra

Jag har väldigt svårt att komma igång med att träna själv på gymmet. Vanligtvis går jag bara på ledda timmar men skulle så gärna vilja få inspiration att lyfta vikter och bli starkare. Med en workout log skulle min inspiration bli högre då jag kan själv följa med min framgång och planera min träning bättre. Den rosa färgen är ju också perfekt för en tjej ;)

2014-03-22 @ 16:07:20
Postat av: Mia

har lite bråttom just nu så jag skriver det kort å enkelt: JA VILL HAA EN SÅNDEE! Kraaam Mia!

2014-03-22 @ 16:10:17
URL: http://mirf.se
Postat av: Maddi

Hejsan! Jag skulle gärna vilja ha en träningsdagbok för jag har just ändrats min livsstil och gjort gymkort och hela köret. Jag har som mål att gå ner i vikt men också bygga upp muskler för att orks med mitt blivande yrke som sjukskötare. En träningsdagbok vore bra för att se mina resultat och kunna bokföra viktnedgång och kalorier man förbränner med vilken träning. Jag har följt dina träningstips och min målkropp är precis som din! Vacker, tillräckligt smal och snygga former! :) Love you!

2014-03-22 @ 17:32:49
Postat av: Maddi

Hejsan! Jag skulle gärna vilja ha en träningsdagbok för jag har just ändrats min livsstil och gjort gymkort och hela köret. Jag har som mål att gå ner i vikt men också bygga upp muskler för att orks med mitt blivande yrke som sjukskötare. En träningsdagbok vore bra för att se mina resultat och kunna bokföra viktnedgång och kalorier man förbränner med vilken träning. Jag har följt dina träningstips och min målkropp är precis som din! Vacker, tillräckligt smal och snygga former! :) Love you!

2014-03-22 @ 17:32:49
Postat av: Ida-Marie

Nej sidu va bra dedär sku va att ha! De sku vara så mycke lättare å följa sin egen träning och hålla koll på resultat. Kanske även motivera en lite mera till att nå sina mål. Kämpar hårt för att hålla mig i form fastän man på samma gång ska leva studieliv och sådant!

Hoppas Dubai är så bra som de ser ut, avundsjuk på bilderna!! :)

2014-03-22 @ 17:44:05
URL: http://ziio.se
Postat av: Daniela Krooks

hehe föööör att han ja laga själv (.. = köpt ett häft, skriiva "träning" på e å smätta fast en penno) e heilt tom, denhe kanski ja tilome sko håx ta mee me i väskon! :D

2014-03-22 @ 17:52:43
URL: http://krooks.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag behöver verkligen en träningsdagbok! Är för tillfället gravid men suktar redan efter att få börja träna på allvar efter graviditeten för att äntligen få den där kroppen jag velat ha i flera år! Efter att (om några månader) fött två barn så är min kropp inte alls vad den var för 3 år sedan och jag saknar den. Jag vill ha min slanka kropp tillbaka som jag inte då förstod att faktiskt var slank och snygg! En träningsdagbok är exakt var jag kommer behöva när jag äntligen kan börja träna på allvar för att verkligen hålla koll på träningen och inte fuska på något vis!

2014-03-22 @ 18:49:46
Postat av: Jenny Maria

Hej! Jag har tränat mycket i mina dar,men tappade motivationen ett tag och sen fick jag plötsligt en blodpropp. Har nu hållit upp med träningen en tid pga den vill verkligen fortsätta så snart som möjligt. Måste nästan börja om från noll med styrkan och därför skulle det vara roligt att ha en snygg träningsdagbok där jag kan skriva upp vikterna och se hur snabbt jag går framåt. Tack för en superbra blogg! Hoppas du kommer å jobbar på puben i sommar :)

2014-03-22 @ 21:51:26
Postat av: Elin

Hejssan! Jag skulle gärna vilja ha en sådan där bok. Jag har nyss kommit igång me träningen på allvar o de skulle vara jättekul om ja kunde skriva upp o följa med min egen utveckling på gymmet :) dessutom skulle de ge mei mer motivation att träna o uppfylla en hälsosam livsstil när man ibland kan bläddra tillbaka o se ens egen utveckling :) de skulle vara super om ja kunde få en sådan i min användning!

2014-03-22 @ 23:35:11
Postat av: PJ

Detta är så en tävling för mig! Jag hör till en av dem som är gravid och verkligen skulle behöva en sådan där träningsdagbok. Dock inte för att använda enbart efter graviditeten utan nu under graviditeten! Jag började träna på gym efter att jag fått mitt första barn och har fortsatt genom den här graviditeten också, men jag tror ingen fattar hur tungt psykiskt det kan vara att träna som gravid. Plötsligt måste du lämna bort dina favoritövningar som benpressen eller utfall och sakta tvingas du inse att du kanske lite måste dra ner på vikterna. Där är jag nu, 3/4 in i graviditeten och nu börjar jag tappa motivationen för plötsligt känner jag mig så svag fast jag egentligen bara tagit ner ett par kilo på vikterna. Men man glömmer det så snabbt så att kunna skriva upp och ha det svart på vitt skulle verkligen hjälpa. Jag vill ju träna så länge jag kan nu och ännu vara en hot mama sen efter förlossningen och ingen degklump.

2014-03-23 @ 09:20:14
Postat av: ingrid

Jag har tränat nu i ca. 2 månader varannan dag, men jag känner att jag int kommer någon vart. Jag har testat att skriva ner på ett papper, men som du säkert förstår så hittar jag inte pappret nästa dag, haha. Och vad skulle då vara bättre än en ROSA workoutlog som jag kan hålla reda på? Och dessutom min superduperfavoritfärg! Jag har varit sjuk nu en vecka och har inte kunnat/orkat träna på den tiden, så träningen skulle dessutom motivera till en bättre träning, och kanske jag skulle se någon typ av förändring eller resultat på min kropp! :D

2014-03-23 @ 10:03:09
Postat av: mia

Eftersom jag nyss påbörjat min resa mot min ideal-kropp så skulle denna vara till stooor nytta! (Min PT tvingar mig också att skriva ner all träning, och då är det ju skitbra om man skulle ha en SNYGG, unicorn-ig och praktisk träningsdagbok).

2014-03-23 @ 12:13:05
Postat av: Linn

För att jag just varit med om en hemsk förlossning och kämpar nu för att kom tillbaka till min ursprungsform me hyfsat starka muskler och snygg mage. Kan vara svårt me sömnbrist och babyskrik. Därför sku en workoutlog va super för mig! Dessutom får man lite av ett guldfisksminne efter man fött barn.. Älskar också färgen rosa!

2014-03-23 @ 13:58:09
Postat av: Nathalie

Hej jag vill gärna vara med och tävla! Jag är en fattig vård-studerande som inte har råd att köpa en workoutlog. Jag har precis börjat träna på gym, vill gärna bygga lite muskler för att se bra ut nu till sommaren men också för att orka med mitt kommande arbete. (mycket tunga lyft inom vården) Men jag har väldigt lite omväxling i min träning eftersom jag är så nybörjare, håller inte alls reda på vad jag ska ha för vikter så de blir bara samma varje gång.. Men jag tror att om jag hade en sån här fin workoutlog så skulle jag ha bättre koll på vad jag skall göra, hur mycket jag ska lyfta, hur mycket jag förbättrar o.s.v! + motivationen skulle höjas nå väldans!! Dessutom är rosa min favoritfärg och skulle matcha med min rosa träningstopp!

2014-03-23 @ 15:50:21
URL: http://nathasundqvist.blogspot.com
Postat av: sabina

Hej! JA såklart är jag med och tävlar om den snygga träningsdagboken. Jag tycker jag ska vinna den eftersom jag nött igenom flera vanliga häften OCH för om jag skulle vinna den, hur coolt skulle det inte vara att få gå runt i gymmet och säga jag fått den av dej!? ;) vilket betyder andra skulle bli intresserade av vem denhär pessi är, vilket skulle leda till fler bloggbesökare för dig.. hehe.. fast alla kanske nog vet vem du är vid dethär laget, åtm i jeppis ;) men dedär va nu mitt försök till en bra motivering iaf haha

2014-03-23 @ 21:44:21
URL: http://sabinaass.blogspot.com
Postat av: sophie

hejsan! alltså jag D Ö R påriktit över hur sjukt snygg den är, avgudar färgen rosa och älskar att insidan är så stilren och enkel. annars har ja väl i princip ganska samma motivering till varför jag vill vinna dem som de flesta andra tycks ha - de sku verkligen vara motivationshöjande både före, under och efter träningen, och som med häften man skriver i själv så kan man ju int släng/glöm bort den där, int när den e så fin å kommer från dej! dessutom sku ja bli överlyckli över att få post från dej - minns när du för en tid sedan skicka iväg nåt på posten ti nån å had världens finast paket, sku ju få värsta överdosen av glädje av att få ett sånt fint paket i postlådan :D hihi ha de så bra å njuuut i dubai, så väntar vi med spänning här hemma tills du meddelar vinnaren ;)

2014-03-24 @ 19:34:45
URL: http://www.itgoeson.blogg.se
Postat av: Anonym

Har i flera års tid försökt gå upp i vikt. Motivationen har aldrig hållit i sig så jag har inte uppnått mitt mål. Till en början blir jag riktigt motiverad att styrketräna, men sedan är jag tillbaka i de gamla vanorna där jag bara sitter i soffan. Kanske jag med en såhär fin träningsdagbok skulle kunna skärpa mig och nå 50-sträcket samt hållas där.

2014-03-25 @ 21:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar