Ocean Breeze


Photo by Toothpick Productions

Bartenderbolaget

Här kommer en liten shoot out igen till Bartenderbolaget som har precis fått upp sin fulla hemsida, så ni nyfikna missar väl inte att kika in den?! Ni hittar också mer och närmare information om deras utbilningar (och allt ni vill veta om dem som typ hur mycket kostar kalaset, när får man åka iväg på dethär, hur fint får man bo, får man dricka alkohol på "skoltid", är festarna lika vilda som Pessi säger, får man ränna obgränsat med slalom på fritiden, kommer dethär vara en oförglömlig upplevelse och allt det där ni undrar över) som allt äger rum uppe i Sälen i vinter. Idag är också sista dagen ni får en 2000 kronors rabatt på eran grundutbildning om ni uppger my name (Jessica heter jag alltså om någon totalt sovit igenom min blogg) när ni bokar in er. Skoj skoj skoj!
 

A day in San Francisco

San Jose ligger bara 40 minuter från San Francisco, så vi gjorde en liten roadtrip över dit idag. Jag var ju där över med Ted förra året också, på en liten en dags visit, så hade ju sett alla dessa klassiska ställen som Pier 39 och Golden Gate Bridge, men lika kul att se allt igen som förra året! Jag gillar verkligen San Francisco, super chill och härlig stad.
 

Behind the scenes

Gjorde en väldigt annorlunda men rolig och tuff photoshoot hela Torsdagen (that was our Thanksgiving!) och här är en liten taste från vad vi plåtade.. Väldigt olikt the ordinary Pessi, men så himla kul!
 

Not your typical San Jose

När jag sagt till folk att jag ska till San Jose, vilket också är kallad Sillicon Valley, är dethär på bilderna absolut inte vad folk trott jag ska till. Ted bor en liten bit utanför stan, upp mot bergen, och han bor brevid en helt amazing stor park som är full med en massa spännande hiking trails vi varit ute och gått på varenda dag. Så otroligt vackert och en massa vilda djur man springer på här hela tiden. Jag är ju en havs människa och skulle aldrig vilja bo (nu snackar vi bo bo, liksom leva, bo) någonstans man inte har nära till havet, men dethär kommer väldigt snabbt på andra plats på miljöer jag skulle älska att bo i.
 

Explore-Dream-Discover

 

Pululululululu

Och en annan bucket list check har blivit av checkat från listan... Att se vilda kalkoner! 
 
 
Haha söööööööta! Pululululululu! Okej alla bara wtf, men så låter kalkoner i skrift om någon frågar Pessi, fölåt om ingen fatta.. Det är ju Thanksgiving här i Amerika denhär veckan också, så perfekta timingen att se dessa förvuxna höns springa runt!

Pang Wow Zap Bow

BUCKET LIST CHECK! Idag tog Ted med mej på lite indoor gun shooting. Wow alltså, jag som knappt aldrig sett, och absolut aldrig ens hållit i, ett riktigt vapen innan var så sjukt nervös, liksom onödigt löjligt nervös. Har såklart skjutit då och då hela min uppväxt med pappas luftgevär hemma i Finland, men aldrig något riktigt. Så var så sjukt kul att faktiskt få skjuta med riktiga! Sen att det gjordes i just Amerika känns också som pricken på iet.
 
 
Sköt rätt många rundor med 3 olika pistoler, 9 mm Glock 26, 9 mm Ruger P89 och 45 XD Tactical. Trodde faktiskt jag skulle gilla den minsta bäst, bara för att, men gillade absolut bäst att skjuta med den största med 45 mm bara för den kändes bäst och säkraste i handen även fast den också slog tillbaka mest. Woho vilken kick det var! Kommer absolut gå och skjuta nån gång igen i framtiden, skit kul ju!

A week in San Jose

Okej så vart gick flyget denhär gången? Flög du hem till Finland eller? Nja, Finland blir det inte riktigt ännu men det blev än en gång till ett ställe som jag redan besökt tidigare.. San Jose uppe i norra Kalifornien! Vad händer där då? Jo min kära vän Ted bor där, han killen jag också åkte på fotoresan till Mexiko med. Så kommer hänga med honom i hans fina lägenhet en vecka framåt nu och kommer bli jätte skojsigt!
 

Next Destination

 

My Life, your entertainment

Alltså somehow känns det som om jag behöver förklara en grej här nu. Ni vet ingenting om mitt liv. Nada. Eller jo, det gör ni ju för ni läser min blogg. Jag bjuder på 27% av mitt liv här. Nä, mer faktiskt för jag är sjukt öppen och ärlig med den. Men ni har endå ingen som helst aning. Jag ger er en liten bit, och från det tar ni och sammanfattar på egen hand helt fritt resten. Jag visar er en liten färg, och från det kan ni gissa eller tro er veta om det är en flodhäst, byggnad, tå nagel, limousin, glitter och glamour eller en hög av bajs. Men det är det roliga med det, för er och för mej, att se vad ni tror ni vet och vad ni vet. Speciellt nu är det hela rätt förvirrande. Hela min resa är en stor gåta, va? Det är det för mej också, och den som lever får se och den som följer mej här får se vad som händer här näst.
 
 
Måste bara slänga in ett exempel här också.. Visst ser det ut som jag festar hårt när jag varit i Vegas? Nykter är jag då verkligen iaf inte. Drinkar i mina händer på varannan bild. Är ju också garanterat på droger efter att sett hur jag uppför mej. Förra Vegas helgen innan denhär sov jag seriöst inte mer än 3-4 timmar på 3 dygn. Jag har verkligen inte varit ren i min kropp, det ser ju alla. Och ja nej faktiskt, dethär är vad jag tagit när jag gått ut i Vegas
 
 
 
Molly!!! Exctasy? LSD? Jag gör all kinds of droger!! Japp, så gick det med Pessi, hon turned into en alkoholist och druggy. För visst ser det ut så, men kommer ni tro mej när jag säger jag inte druckit mer än en hel shot på hela min USA resa hittills? Att varje drink i min hand på bilderna är juice eller precis vad jag skrev, BARA en drink i min hand. Att pillret på bilden är ett pre workout piller? Att jag tagit Jack3d, fatburner eller något annat lagligt energi stimuleranede innan jag går ur och levt på sugar free Redbulls hela fest nätterna, det är det ju ingen som helst som skulle kunnat gissa utifrån mina bilder. För det vill ni ju inte tro heller, det låter ju tråkigt. Att tro hon är stupfull och dum låter mycket mer tragiskt och roligt. Sorry, you don't know me guys, men jag älskar er endå! Och vad gör det egentligen vad och hur ni tror jag är, så länge jag själv, min familj och närmaste vänner vet vem den riktiga Jessica är. Ni resten får njuta av showen, gissningarna och cirkusen.
 
 

Vegas Saturday Night

Lördag i Vegas då! Vad hände? Vems publik crowed surfade Pessi denhär gången?
 
 
Nej det blev en rätt lugn Lördag för mej. Vi började festen tidigt med att gå och kolla på våra vänner som är dj, Goshfather & Jinco, som spelade på ett privat event. Jätte kul att se dem dj:a och se hur stor passion de har för det, och att se andra så glada gör mej själv också så himla glad!
 
 
Efter det blev det Drais, och jag vet inte om det var för dj:n där, musiken, människorna eller vad det var men min good feeling från pre partyt drogs ner helt super ordentligt. Ni vet, ibland har man bara oförklarligt dåliga kvällar fast man försöker hålla sig positivt. Iaf ville jag dra från Drais rätt snabbt, och så småningom stack vi vidare till den nya klubben Life på SLS som vi också checkade in förra helgen. Steve Angello hade sin födelsedag och firade med att dj:a där, och fast jag har sett han tidigare när han spelade med Swedish House Maffia, så blev jag verkligen endå lite besviken på hans show och musik. Borgeous som vi kollade igår hade lugnt en 200 gånger bättre musik show än vad Steve Angello levererade. Men hey, det var absolut kul att höra och se Steve live, så jag e glad endå!  
 

Vegas Once Again

Okej här kommer det once again Vegas stories, och denhär resan startade första kvällen backstage på festivalen Life in Color. 
 
 
Wow alltså, var helt amazing att se den publiken. Det var en typ av festival, färg festival eller ett rave, så alla var så sjukt glada och festade utan high heels inga klänningar och inget som helst fancy pancy, och allt och alla blev nedsprutade med liter vis av färg. Det var den typ av publik som är mera på speedade droger eller extremt energi fyllda från musik, än från alkohol. Inget fel med det, bara kul att se skillnaden! Eftersom vi skulle vidare till en annan klubb efteråt så var vi mer uppklädda än resten och höll oss backstage för att inte bli nedsprutade. Orsaken vi var där från början och backstage är för att två av våra kompisar vi åkte till Vegas med är bra vän med dj killen Borgeous (han som spelar Tsunami t.ex.) så vi var där för att supporta o hänga med han och hans crew. Jätte kul! Efter deras spelning gick Adventure Club på, ett dj band som jag själv inte alls hört mycket av innan, men S introducerade deras musik för mej i Australien för 3 år sen, så fick lite goda flashback feelings från höra deras musik.
 
 
Senare drog vi till nattklubben Drais, klubben som vi seriöst hängt på flest av gångerna på alla Vegas resor dehär året, och inte för att det är kännt som Vegas bästa eller populäraste nattklubb eller nått men det har bara råkat sig vi gått ditt varje gång, och jag älskar verkligen stället så I'm happy! Iaf Borgeous spelade på Drais också, så vi hade backstage bord där. Där var det verkligen en sån sjukt kul kväll!
 
 
Älskar Borgeous musik, jag får en sån jävla kick att höra live musik jag haft i hörlurarna och diggat till i månader och sen plötsligt ser och hör det framför mej gör mej så glad (typ låten Invisible som jag älskat så otroligt hela sommaren var så pricken på iet där). Och jag älskar han ännu mer bara för att se hur jordnära killen är. Snackar med alla, är hur snäll och avslappnad som helst och absolut ingen stjärna som tror han är bättre än någon annan. Super skön och söt kille som verkligen levererar på showerna!
 
 

Vegas weekend!! again

Nää alltså, en helg till i Vegas?! Yes it is! Roadtrip!
 
 

Korea Day

Idag gick vi en liten kvälls promenad på Hollywood Boulevard förbi röda mattan där de hade premiären för Horrible Bosses 2. Sen senare blev vi med bjudna till Korea Town för att äta ute på en Koreansk BBQ restaurang. Jag har nog aldrig ätit någon som helst mat från Korea och jag trodde verkligen aldrig det skulle vara såhär. Och alltså det är precis sånthär som jag älskar. Jag är en sån som äter allt, jag t.ex. älskar gatokök, såna där ställen som vissa människor bara blir magsjuka av att titta på eller gå förbi. Jag äter vad som helst vanliga människor tror är farligt eller fylld med bakterier (jag ser mej själv som ett litet barn, för jag e ju ett, men ju mer bakterier jag får i mej ju mer tålig blir jag), så att sitta på en restaurang och steka sitt egna råa kött på en liten grill framför sig på bordet passade mej helt perfekt. En av de absolut bästa mat upplevelsern jag någonsin haft! Tills jag typ dör av magsjuka imorgon efter att jag stekt min kyckling för kort stund eller nått annat helt onödigt.. Efter den sena middagen gick vi ett varv via Korean Market, bara för att liksom säkert fylla upp våra Korea kvot. Mysigt värre!!
 

the City of Dreams

 

I'm just saying

Alltså jag sa ju att jag inte er en sån som blir starstrucked, men lite får man väl bli ibland endå? Eller vad vet jag, kanske bara lite iaf för andras skull.
 
 

A day in Venice

Alltså Venice Beach är absolut mitt favorit ställe i Los Angeles, helt solklart vinnaren i Pessilandia. Så kan konstatera jag haft en helt super dag som spenderades där ute med riktigt bra sällskap. Älskar dethär med att resa, att man bara blir så enkelt bra vänner med helt främmande människor från olika delar av världen man bara lärt och lär känna för ett par dagar, tex. 2 killar från Hong Kong vi mötte i Vegas vi hängt med idag.
 
 

Rack rack city bitch

Vet ni Tyga? Killen som sjunger Rack City? Han hade födelsedag igår så han gjorde ett performance igår på en hiphop klubb här i Hollywood som vi hängde på. Kul att se han live.
 

a Tuesday in La

Cha cha bloggen! Tänkt egentligen skriva godmorgon bloggen för det känns som morgon, men så kom jag på att det varken e morgon här eller där ni läsare e.. Så vi kör på cha cha! E det okej med er eller? Okej bra. Aha vad har hänt denna tisdags morgon i Los Angeles då? Joo vi gick på utomhus yoga! Skiiiit skönt och uppfriskande att starta dagen med en timmes utomhus yoga, hmmm!  Sen var vi tydligen riktigt energi fyllda att vi gick på en 2 timmars promenad i Runyon. Kanske inte var tänkt de nu skulle bli 2 timmars hike, vi kanske lite tappade bort oss och typ föll ner offpist från ett berg (haha skojar inte), men bra gick det endå! Har verkligen haft en härlig start på dagen, älskar sånthär!
 
 

Bra Case

Titta vad jag köpte i Vegas! Alltså har aldrig sett något liknande och det är SÅ JAG. Varför har jag inte ens kommit på idén själv? En BH behållare! Ryms 5-7 bh och trosor i en och det är ju helt perfekt för mej som reser mycket på shoots och brukar ha underkläder lite överallt. Perfekt nu också när min kappsäck är fylld med 50% bikinis och underkläder, så får jag iaf 1/3 delar av dem organiserat i denhär söta behållaren.
 
 

Las Vegas Weekend

Okej så what happens in Vegas will stay in Vegas har jag bestämt.
Hur som helst ska ni få resten av bilderna från resan, så ni som inte varit i Vegas får en liten idé om hur Vegas är. Fast alltså egentligen går det inte att förklara för någon hur Vegas är, inte ens med bilder eller med filmer. Det är verkligen som en stor jävla nöjesfält för vuxna barn. Verkligen en löjligt happy fantasi värld. Lite snabb fakta om resan ska ni få iaf så ni förstår vad bilderna är från. Så vi bodde på hotellet MGM, som är Vegas största casino. MGM har nattklubben Hakkasan som vi gick till på Fredag och Lördag, mest bara för att vi hade backstage på Steve Aoki och Dan Bilzerian på Fredag, och på Lördag spelade Tiesto och han ville jag absolut inte missa. På Torsdag gick vi ut på Drais, som vi ockå var till för 2 helger sen. Och på Lördag var vi också en snabbis på SLS. Älskar alla klubbar här, bara för feelisen och atmosfären. Stora, övedrivna, amazing musik, super dj's och alla glada fina människor. Samma gäller dagarna, älskar bara atmosfären och alla glada människor och bara gå runt och njuta av all överdiven het i denhär staden.
 

Only in Vegas

 
Ja okej tecken på bra kväll är när man inte kan sova och endå somehow powernappar och vaknar upp i badkaret. Woop woop, denhär helgen i Vegas har varit helt sjukt bra. Dethär var ju min tredje gång här i stan och det är nu jag känner riktigt riktigt kärlek till denhär jävla freakshow till ställe. Hmm I lovin it!! Har inte sovit på 4 dagar och är inte ens trött, faan vilket ilandsproblem. Säkert bra (speciellt med tanke på att jag är i stan som aldrig sover) men inte egentligen eftersom jag vet bättre och vet kroppen måste få sömn. Nåja, nu är det bara bilresan hem så var denhär Vegas resan över för denna gång, men fler bilder kommer komma här på la blogg och vi får se hur det är med historier för jaa what happens in Vegas stays in Vegas hade jag ju tänkt (men så glömde jag visst bort att Facebook, Instagram och kameror existerade) så vi får väl se hur det blir med bravaderna. Peace out!

Bad decisions makes good stories

Okej en liten mellan uppdatering från Vegas kommer här! Och denhär gångens resa har redan hittills varit sjukare än någonsin tidigare. Alltså verkligen så extremt Vegas som det kan bli. Alltså verkligen så what happens in Vegas stays in Vegas, så kan inte riktigt skriva allt för öppet men jag visar en liten smyg titt från mobil bilderna på de två senaste nätterna.
 
 
Eeh ja alltså ni skulle dö om ni hörde hela historien, var där och såg det eller bara såg film på allt som hände igr, haha omg helt sjukt. Iaf var vi backstage i dj båset innan och under hela Steve Aoki's spelning på Hakkasan igr. Och jaa världens galnaste kille Dan Bilzerian var där. Jag är helt ärligt inte starstruck från människor, men kändes endå lite kul och nödvändigt med selfies av killarna. Och somehow blev allt lite spontant galet där plötsligt som gjorde jag blev utslängd, tappade börsen, kom hem utan min klänning, hade blått hår från att ha fått tårt bitar i håret och var bara helt hög på livet. Alltså oh my Las fucking VEGAS BABY!!

Las Vegas round 2

Och så blev det en till weekend vi flyr från LA och Kalifornien för ett par dagar i the one and only Sin City, aka Las Vegas! Woop woop party here we come!
 
 

Mexico Trip - Wrapping it up

Okej så ska vi köra en kort summa summarum om Mexiko resan nudå? Och varför var du så ledsen där, vad hände?
 
 
Nä men jag tror allt händer av en orsak, och vid speciella tid punkter. Det är bara ett hinder på vägen som man bara behöver ta sig över. Just nu är jag på andra sidan och behöver inte se tillbaka på det innan jag blir tillbaka slängt framför det igen eller stöter på ett annat. Men att det hände precis när det händer har nog också en mening och något jag faktiskt är glad för eftersom jag kunde ha min otroliga vän Ted där vid min sida. Helt seriöst, Ted är bara inte en fotograf jag lärde känna för ett år sedan utan han är verkligen en sån otrolig vän. Han har varit där för mej 120% hela året och nu när jag hade det så jobbigt tog han så bra hand om mej, brydde sig och fick mej glad för stunderna, är jag obeskrivligt tacksam över. Thank you buddy!!!
 
 
Men ja, jag hade en liten, okej skit stor, depp kris just den veckan men när jag ser tillbaka på hela Mexico resan ser jag bara, och nästan bara, lycka och glädje. Sån otrolig resa med en sån otrolig vän. Och jag fick plåtat en massa nya sexiga bilder och jobba tillsammans och träffa flera vackra och begåvad människor som älskar precis det jag också älskar, modellandet och fotograferandet. Jag har haft det så kul och jag är evigt tacksam över att ha fått möjlighet att delta. #memoriesforlife
 

Selected Model Carnival Miracle Photoshoot Trip Cabo

På torsdag kom vi i land i Cabo San Lucas. Eftersom stormen försenat hela Mexico färden hade vi bara ett par timmar i land i Cabo, så det blev beslutet att vår fotogrupp hade en dag "ledigt". Så Ted och jag hängde runt för oss själva. Vi åkte med en av de små båtarna ut på en liten sightseeing, åkte förbi de två underbarat fina stränderna vi plåtade på förra året, kikade på sälar, matade fisk och så bestämde vi för att hoppa av på en liten strand i en timme innan båt chaffisen skulle komma tillbaka och plocka upp oss. Jag hade ingen bikini med mej men var så sugen att gå ner i vattnet. Egentligen ville jag helt sjukt mycket snorkla, men tänkte jag bara går och simmar lite. Eeh ändrade mej rätt fort och kom på att jag verkligen vill förbannat mycket snorkla. Hyrde hela faderullan och begav mej ut i det blå. Och omg vad jag var glad. Som nämnt innan hade jag det riktigt riktigt svårt under hela veckan (I know, syns inte på en enda bild. But told ya, I'm good at faking it until I'm making it) så att flyta på där och kika på alla Mexikanska fiskar var helt otroligt. Snorklade bort till en sten i vattnet som jag såg en kille höll på och besteg själv. Jag gjorde honom sällskap och bökade mej upp till toppen och hoppade detdär 5-6 meter hoppet ner i havet. Gjorde det 2-3 gånger och hade en hejjande och jublande Mexikansk publik. Och hela dethär simma i havet, klättra och hoppa fick mej så otrooooligt lycklig. DET är tjejen jag är. Äventyraren. När jag kom upp hur havet var det precis det Ted sa "THAT'S the smile I remember from last year!", han bara kunde se på mej hur jag faktiskt var glad på riktigt. Det var helt fantastiskt. 
 
 

Selected Model Carnival Miracle Photoshoot Trip La Paz

Så vi var ute till havs och seglade från söndag till onsdag. Tisdag var egentligen tänkt att bli ett stopp i Puerto Vallarta, men stormen som drog in över Mexico just då gjorde att de ändrade rutt och tog i land i lilla La Paz på onsdag. Vi hade hela dagen i land där och det var inplanerat att vi alla modeller och fotografer skulle shoota tillsammans där. Meeeen alltså det var då inte det lättaste att få ihop hela gruppen på 14 modeller och 10 fotografer där på morgonen.. Nähä varför inte de? Well, först och främst böt klockan den natten från Kaliforniens tid till Mexiko, så halva gruppen hade ju glömt det, och resten av halvan var bara försenade för att de e tjejer / modeller (okej just for the fact, jag vill alltid vara super professionell med modellandet och skulle aldrig komma sent till en shoot, så jag var såklart den enda klara modellen som satt och väntade på resten i 2h). När vi väl fått fåra flocken samlad landsteg vi Viva la Mexicooo! Sen gick inte allting riktigt som planerat där heller, men vi tog en buss in till lilla stads kärnan av La Paz (så okej been there done that, check!) och bussade sen vidare till ett riktigt fint beach hotell med pool och helt underbar utsikt. Där plåtade vi hela dagen tills det var dags att stiga ombord på skeppet igen! Super härlig dag tillsammans med alla!
 
 

Selected Model Carnival Miracle Photoshoot Trip

Så historien börjar förra lördagen. Jag hade precis kommit tillbaka till LA efter en natt i Las Vegas och blev avsläppt på ett hotell i Long Beach där Ted väntade. Ted är min absoluta favorit människa i Kalifornien och jag lärde känna honom precis ett år sedan när jag blev sponsrad av en annan fotograf till denhär fotografer-modeller kryssningen. Så Ted och jag möttes där ute på havet ett år sedan, jag besökte han senare i San José och han kom också över till Miami när jag var där. Sen höll vi kontakt hela året och han bjöd med mej på årets kryssning. Så på söndag var det ombord stigning på samma skepp som förra året, det finsk byggda skeppet Carnival Miracle. Precis när jag gick på fick jag som nämnt tidigare ett riktigt riktigt hårt samtal. Ute till sjöss kostar det en halv miljon för lite internet connection och det finns ingen telefon signal, så på både gott och ont fick mina problem förbli hela veckan utan någon som helst möjlighet att ta itu med dem. Ted och jag gick på båten och checkade in våran otroligt lyxiga rum med skit stor balkong. Älskar dendär båten. Inte bara för att den är otroligt lyxig och fin, har 24/7 glass och pizza tillgång, världens godaste buffé, spännande kul dinne out middagar (alltså ja mat betyder allt för mej eeh), ett stort fitness center, bubbelpool, rutschkana, disco, allt, utan för att de har världens sötaste arbetare! I Amerika satsar man väldigt hårt på att vara personlig i service, så dehär arbetarna från världens alla hörn är så söta och vänliga. Våran housekeeping kille lärde direkt namnen på oss och såg till att alltid hälsa på oss varje gång vi gick förbi. De städar rummen två gånger om dagen och varje kväll så gör dom ett handduks djur och lämnar två choklad bitar till en, super sött!! Det är hurricane season ute till havs just nu under denhär årstiden så rese rutten ändrades lite pga av en stor storm som svepte in. Så istället för att åka till Puerto Vallarta som förra året blev det istället La Plaz. Vilket jag bara var glad för så fick jag se något nytt! Och vårt andra Mexiko stopp blev som planerat Cabo San Lucas. Bilder från landstigningarna kommer komma i senare inlägg! Okej men vad betyder en sånhär resa, vad gör ni egentligen? Jo där var vi, 10 fotografer och runt 14 modeller. Alla fotograferna hade sponsrat minst en egen modell för resan. Måndag, tisdag, onsdag hade vi grupp fotograferingar där vi alla möttes upp i ett par timmar på ett visst ställe för att mix maxa och arbeta med varandra. Torsdag hade vi en dag ledig från grupp fotograferingen, men plåtade såklart med sina sponsorer eller bara chillade, och på fredag var det one-on-one shoots så fotograferna kunde boka in de modellerna de ville jobba med. Så ja, hela idén med resan är att träffa nya människor med samma passion som en själv, arbeta tillsammans, göra nya amazing pictures och samtidigt bara ha en riktigt good time! Älskar det.
 

Selected Model Carnival Miracle Photoshoot Trip

Okej nu har jag äntligen tagit tag i att sätta ihop bilderna och storyn om modell-fotograf resan till
Mexiko förra veckan, så de uppkommande inläggen är precis det de kommer handla om! *Publikens jubel*
 
 

Wednesday Shoot Day

Chacha bloggen! Har idag haft en hel-dags shoot här i trakterna som blev helt sjukt bra och vi fick otroligt många olika looks och stilar på vad vi fotograferade. Jätte kul! Vi gjorde 2-3 timmar utomhus och körde 5-6 timmar inne på ett riktigt fint hotell. Eftersom man inte bokar hotell rum för timmar så är det bokat för hela natten så jag får passa på och mysa här i natt, woho! Redan invigt the king size bed, bubbelbadet, fake brasan och tvn. Vilken perfekt dag jag haft, känner mej så glad!
 

Be in it to Win!

Och på tal om Bartenderbolaget här om dagen... Nu just har de faktiskt igång en tävling där ni har chans att vinna en av deras två utbildningar! Pröva lyckan och delta vet ja, man kan inte bli en vinnare om man inte försöker! Vinnaren dras redan den 17onde.
 

Back in LA

Jaa, resan till Mexiko var så otroligt skön förra veckan, jojojojo bilder till bloggen är på kommande! Det var så otroligt härligt att få sova i en egen riktigt säng på båten och faktiskt packa upp rese väskan för 6 hela dagar. Små ting man lär sig uppskatta på ett helt annat sätt när man reser. Nu är jag tillbaka i West Hollywood och ja, planerarna för de nästa kommande dagarna håller på att spikas så vi får väl se vad som händer. Idag har vi iaf gjort två av mina favorit grejer to do här i området, en liten hike runda i Ranyon igen. Svettigt värre men en sån otrolig utsikt det är lätt värt besväret. Och så kvällen slutades med super hemma mys ala Taco Tuesday.
 
 

Bartenderbolaget

Minns ni jag snackade om att jag kommer göra fortsättnings kurs i min bartenderutbildning med det ny öppnade Bartenderbolaget i Sälen nästa år? Jag är sjukt taggad inför det och känner en av lärarna sen innan och är bomb säker på att det kommer bli en oförglömlig vecka och lärorik upplevelse och ge det en extra kick till mina tidigare erfarenheter och utbildningen jag har inom branschen. Om ni har lust eller intresse i yrket som bartender är kurs 1, som är 3 veckor, något som jag verkligen varmt rekommendera alla! Så lärorikt och oförglömlig upplevelse. Och om ni är som jag, som redan har gjort en utbildning inom det eller redan arbetat bakom en bar så kommer dethär sitta riktigt fint på upplevelse kontot och i cv:et. Woop woop can't wait!
 
 
Oooooch om ni bokar en av vinterns kurser innan den 1 December och uppger mitt namn kommer ni få en saftig rabatt på 2000 kronor för kurs 1, vilket är den 3 veckors grundutbildningen!

Las Vegas Halloween

Jag har en massa fina bilder från Mexiko, vilket faktiskt gör det hela svårare att göra ett blogg inlägg utav det, så vi väntar lite med bilderna därifrån och istället visar jag hur lite bilder från förfestandet i Las Vegas Halloween-helgen såg ut! 

Vi körde ut till Las Vegas på fredag eftermiddag, vilket är den absolut värsta tid punkten att köra dit, så vi satt fast sådär lagom i trafiken och kom fram runt klockan 20-21. Rätt sent alltså, det var bara att checka in på hotellet och sätta igång med förfesten och att göra sig redo för utgång! Vet inte om jag behöver en närmare förklaring på vad jag var utklädd till, men från att förra året var typ en av de enda med en unicorn outfit, till att i år vara utklädd till precis de samma som vad hälften av alla tjejer i hela Vegas var. Vi hade en super natt på Drais Nightclub där Quintino spelade hela kvällen (woho, några veckor sen upptäckte jag Quintino och älskar dem, så att festa till dem live hela kvällen var helt amazing, woop wopp!). Eftersom jag skulle till Mexiko på söndagen efter behövde jag åka tillbaka till Los Angeles redan på lördag för att träffas upp med min rese kompanjon i Long Beach. Som tur fick jag skjuts från Las Vegas av en fotograf vän som hade vägarna förbi så slapp ta flyget eller bussen tillbaka! Så även fast jag var i Vegas i bara typ 16 timmar med minst 4 timmars bilsittande per väg så är Vegas alltid värt att åka till.
 

Run or Learn

 

No one's gonna love you when you old, that's what they told

Jag har gått igenom en av de absolut svåraste ögonblicket i mitt liv, jag har blivit så otroligt djupt hjärtekrossad. Och mitt liv förändrades precis 20 meter innan jag gick ombord på Carnival Miracle förra söndagen där jag skulle ha en otrolig vecka ute till sjöss och Mexiko med min otroliga vän och fotograf Ted. Men där innan ombord stigningen kom ett telefonsamtal och mitt liv rasade samman. Jag har gråtit tills tårarna tagit slut och varit och är otroligt förstörd inombords.
 
 
Men som allt annat i livet gör jag som jag alltid gjort, I'm faking it until I'm making it. Även fast det betyder jag ljuger för mej själv och behöver slänga åt helvete och dölja känslor jag har inombords fast det skär så hårt i hjärtat och själen. Bortsett från det har jag haft en amazing vecka (okej helt jävla cp svårt att bortse från skiten jag går igenom) men helt ärligt var kryssningen och Mexiko helt fantastiskt och jag har fått en massa sexiga bilder tagna under resans gång och haft stöd och vänskap från Ted. Jag tror fortfarande everything happens for a reason, men när man själv påverkar saker och ting som händer och påverkar dem i en riktning man aldrig avsiktligen ville och man bara har sig själv att skylla är det riktigt mentalt svårt att acceptera vad man gjort och vad det lett till. Eftersom jag blivit så känslosamt omtumlad och det är fullständigt kaos i mitt huvud just nu vet jag inte hur det kommer påverka bloggen. Ibland brukar jag behöva mer av skrivandet och kreativiteten jag får med bloggen när jag har det svårt, men dethär är så djupt hårt för mej just nu att jag inte vet om jag klarar av bloggandet på ett tag. Vi får väl se på vilket sätt det blir.. Hur som helst kommer bilder upp från veckans gång när jag känner för det, sooner or later.
 
 

Cruise Time

Okej noll uppdatering de kommande sex dagarna för nästa stopp är Mexicooooo! 
 

Halloween Vegas Style!

Fattar inte jag faktiskt är i år igen i Vegas för Halloween firandet. Super kul ju, får göra det till en tradition varje år? Vi bilade bort till Las Vegas från Los Angeles på fredag eftermiddag och blev väldigt försenade i planerna och åkte när det var som mest trafik så det tog en tid innan vi kom fram. När vi kom till hotellet var det bara direkt att börja göra sig i ordning och let's get the party started! Eftersom vi var så sent ute så gick vi inte till någon av de största klassisk Vegss klubbarna utan till en helt sjukt kul hiphop klubb som hade Quintino (alltså inget hiphoppandet för kvällen. Jag älskar Quintino!) som dj för kvällen. Sjukt bra!
 

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar